Clicky

Ubud Resort

Details

UBUD Resort genesteld in de hellingen van de vallei van de Petanu-rivier, beschikt over 22 privévilla’s met zwembaden en privé zonneterrassen.

Ubud Resort ligt op slechts twee kilometer van het centrum van Ubud met zijn bruisende markten, kunstwinkels, cafés en Balinese culturele dansvoorstellingen. Dit gebied staat bekend als het culturele hart van Bali.

Prachtige vergezichten over de vallei van de Petanu-rivier en het dorp Laplapan aan de andere kant begroeten de gasten vanaf het moment dat ze door de deur van hun privé villa stappen. Vroeg wakker worden met de ontzagwekkende ochtendmist die de prachtige Petanu River Valley omhult, is zeker een zicht om te aanschouwen in wat is beschreven als “de ochtend van de wereld”. Wapperende koffiearoma’s lokken die eerste vroege ochtendslok van plezier terwijl je de nevels ziet opkomen opzij geschoven om plaats te maken voor de eerste zonnestralen.

Rust vermengd met de geluiden van stilte is aan de orde van de dag.
Geen drukte hier!

4190 m2

woonruimte

7204 m2

Kavelgrootte

22 privé villas

RP. 100.000.000.000

Koers 1 euro is RP.15000

Euro 6.666.666.

Heeft u interesse gekregen in bovenstaande villa of heeft u gewoon een vraag? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje. Dan nemen we binnen 48 uur contact met je op.