Clicky

Second Home Expo is thé guide for all companies in the continuously changing second home market. For many years, Second Home Expo brings real estate supply and demand together during 6 high-profile exhibitions. Market leader in the Benelux for many years now and consistently positive feedback from both exhibitors and visitors proves that Second Home Expo is an established platform that facilitates efficient and effective business. Second Home Expo provides you access to a high-quality target group!

Agenda Second Home Expo

Save the dates! Below you can find the upcoming Second Home Expo editions in Belgium and The Netherlands. You can join us twice a year in Ghent and Utrecht and once a year in Maastricht and Antwerp.

30 september – 2 oktober 2022 in Utrecht.

15 – 16 oktober 2022 Flanders Expo Ghent.

Reisadvies Indonesië

Ministerie van Buitenlandse Zaken

De kleurcode van het reisadvies voor Indonesië is voor het grootste deel geel met een paar gebieden oranje en rood. De overheid van Indonesië heeft de PCR-testverplichting voor vertrek afgeschaft. Indonesië accepteert het Europese Digitale Coronacertificaat. Een mondmasker hoeft niet meer buiten gedragen te worden. Lees meer informatie in de rubriek Coronavirus. Lees ook het hele reisadvies.
LAATST GEWIJZIGD OP: 19-05-2022
NOG STEEDS GELDIG OP: 20-05-2022

Rood: niet reizen

  • De kleurcode voor de vulkanen Mount Merapi in de provincie Midden-Java en Mount Agung op het eiland Bali is rood. Dit betekent dat het te gevaarlijk is om naar deze vulkanen te reizen. Wat uw situatie ook is: ga er niet naar toe.
  • Gaat u toch naar deze vulkanen in de provincie Midden-Java en op het eiland Bali? Dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Het ministerie van Buitenlandse Zaken kan u u niet of waarschijnlijk niet helpen als u in de problemen komt.

Oranje: alleen noodzakelijke reizen

  • De kleurcode voor de centrale hooglanden in de provincie Papoea en West-Papoea, in de gebieden (kabupaten), Sigi en Parigi Moutong, gebieden rond het meer van Tentena en Poso in de provincie Midden-Sulawesi is oranje. Dit betekent dat het nu niet veilig is om naar deze gebieden op vakantie te gaan. Ga alleen als het nodig is en mogelijk is, bijvoorbeeld voor familiebezoek bij overlijden, ernstige ziekte of ongeval van een familielid. Of als u voor uw werk ergens bij moet zijn.
  • Gaat u toch naar deze oranje gebieden? Dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid en bereid u zich goed voor. Het ministerie van Buitenlandse Zaken kan u niet of waarschijnlijk niet helpen als u in de problemen komt.

Geel: let op, er zijn risico’s

  • De kleurcode is voor het grootste deel van Indonesië geel, behalve gebieden in de provincies Papoea, West-Papoea, Midden-Sulawesi, Midden-Java en het eiland Bali. U kunt reizen naar geel gebied. Let op: de veiligheidssituatie is anders dan in Nederland. Bereid uw reis daarom goed voor.
  • Naar Indonesië reizen? Lees meer over of u het land kunt inreizen en de inreisvoorwaarden in de rubriek Coronavirus.
  • Verblijft u in Indonesië? Registreer u dan ‘uitgebreid’ bij de Informatieservice van Buitenlandse Zaken (kies optie ‘Aanmelden + registratie bij ambassade’). Zo blijft u geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en weten wij dat u in het land bent.
  • Vertrekt u uit het land? Geef dit dan ook meteen door via de Informatieservice van Buitenlandse Zaken.
  • Terug naar Nederland? Check waaraan u moet voldoen bij aankomst in Nederland.